Yhteys itseen ja toisiin on elinehto

Työnohjaus tuo potkua työhön

Tarjoan työnohjausta yksilöille, työryhmille sekä esimiehille Jyväskylän seudulla. Käytän työnohjauksessa monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä ja dialogisen työotteen periaatteita.

Olen toiminut työnohjaajana sairaanhoidon, sosiaalitoimen ja opetustoimen työryhmille ja johtoryhmille sekä yksilöille. Vahvuuksiani ovat rohkeus heittäytyä tilanteisiin, uteliaisuus, halu ja kyky luoda yhteyksiä ihmisten välille.

Työnohjaustapaamisia voi olla Keskustien tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokenut ja koulutettu työnohjaaja

Koulutukseltani olen työnohjaaja, pari- ja perheterapian sekä työnohjauksen kouluttajapsykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, ryhmänohjaaja, ja lisäksi minulla on sosiaali- ja terveysjohtamisen PD-tutkinto. 

Olen työskennellyt hoitotyön ja lastensuojelun esimies- ja kehittämistehtävissä vuodesta 2000 asti, ja ennen esimiestyötä muissa hoidollisissa tehtävissä 15 vuoden ajan. Työnohjaajaksi olen valmistunut Jyväskylän yliopiston täydennyskoulutuksesta vuonna 2007. Olen Suomen työnohjaajien Storyn jäsen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Uusia työ- ja toimintatapoja

Koko työurani ajan olen opiskellut, hakenut ja kehittänyt uusia työ- ja toimintatapoja löytääkseni enemmän mahdollisuuksia asiakastilanteisiin sekä työryhmien luovuuden ja yhteistyön tekemisen mahdollistamiseksi. Viimeiset vuodet minua on kiinnostanut avoimen dialogin ja narratiivisen lähestymistavan soveltaminen sekä työyhteisön kehittämisessä että terapeuttisessa perhetyössä.