Yhteys itseen ja toisiin on elinehto

Pariterapia avaa suhteen solmut

Tarjoan yksilöllistä pariterapiaa Jyväskylän seudulla. Pariterapiassa kahdella asiakkaalla on tila keskustella heidän parisuhteeseensa liittyvistä kysymyksistä ja ongelmista turvallisissa olosuhteissa. Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Kun parisuhde ei toimi tai harkitset eroa

Pariterapiaan voi tulla, jos kokee, että parisuhde ei toimi, ero on mielessä tai jos haluaa apua hyvään eroamiseen. Useimmiten parit hakeutuvat pariterapiaan vuorovaikutusongelmien vuoksi. Ammattilaisen kanssa keskustelu voi auttaa siihen, että löytyy uusia vaihtoehtoja, näkökulmia ja oivalluksia parisuhdetilanteeseen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Löydä motivaatio muutokseen

Terapiassa on tavoitteena löytää yhteys omaan sisäiseen maailmaan, tarvitsevuuteen ja toiveisiin, ja sitä kautta toinen voi löytää toisen uudella tavalla. Terapian onnistumiseksi motivaatio tehdä muutoksia on avainasemassa; tarvitaan halu nähdä vaivaa parisuhteen parantamiseksi.

Pariterapiassa keskiössä on pari ja heidän välinen suhteensa. Parisuhteeseen liittyy intiimiys ja seksuaalisuus sekä vanhemmuus, oma perhehistoria ja muu verkosto. Parisuhteen tila vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin, ja siten lapsetkin hyötyvät pariterapiasta, vaikka eivät olisikaan läsnä.

Rakkaus ja rakastetuksi tuleminen sekä hylätyksi tulemisen pelko liittyvät olennaisena osana parisuhteessa olemiseen sekä parisuhdevaikeuksiin.